• Gifts & Collectibles

Gifts & Collectibles

Geniet van prachtige gelimiteerde kunstobjecten, woonaccessoires en originele verzamelcollecties uit deze categorie. 

Barcino
De Catalaanse architect Antonio Gaudi (1852-1926) was de inspiratiebron voor de Barcino Design collectie dierfiguren met typisch Spaans mozaïek uiterlijk. Gaudi maakte de mooiste mozaïek werkstukken volgens de oorspronkelijke "Trencadis" techniek door scherven van gekleurde, handbeschilderde tegels om te vormen tot kunstobjecten en deze te verwerken in zijn bouwstijl. De collecties Barcino en Carnival staan beiden aan de rechterzijde.

Goebel - The Art of Lifestyle ontworpen in Duitsland

Goebel gaat over esthetische objecten die het leven mooier maken, de kleine luxe voor de ziel. Of het nu gaat om een interieuraccessoire als collectible of als een waardevol geschenk, de Goebel-producten zorgen voor vreugde, zijn spontaan en toch duurzaam. Traditioneel of trendgericht, de uitgebreide collectie voldoet aan bijna elke smaak.

Rosina Wachtmeister

De speciale relatie van Goebel met Rosina Wachtmeister groeide over vele jaren, waarin haar poëtische vertegenwoordiging van katten voortdurend nieuwe creatieve creaties voortbracht. Vormen vol van de vreugden van het leven. Rosina's kleurrijk kunstwerk is als een vuurwerk vol met energie! Ze haalt haar energie en inspiratie uit haar kleine paradijs niet ver gelegen van de Italiaanse hoofdstad.

Prijzen in de catalogi zijn de geadviseerde verkoopprijzen inclusief BTW.